Zorginstelling

Voldoende beweging voorkomt onnodige zorgkosten door vermindering van complicaties, heropnames en opnameduur.

zorginstelling

”HoloMoves draagt bij aan het ontzorgen van ons personeel, zorgt voor sneller herstel en zo komen er eerder bedden vrij. Dat haalt de druk van de ketel.”

Dirk-Jan Willekens

Manager zorgverkoop & zorgvernieuwing, Elkerliek Ziekenhuis

Bespaar kosten

In veel ziekenhuizen staat het bed centraal met een hoge mate van fysieke inactiviteit tot gevolg. Hiermee wordt een schadelijke omgeving gecreëerd voor de patiënt waardoor onnodig complicaties, heropnames en verlengde opnameduur kunnen ontstaan.

Lastenverlichting verpleegkundigen

Onze Mixed Reality producten zijn geschikt voor zelfstandig gebruik. Hiermee kunnen onbenutte momenten worden gebruikt om patiënten te activeren, zonder dat het zorgverleners meer tijd kost.

Toename klanttevredenheid

Bij iedereen die onze games speelt, zien we een grote glimlach op het gezicht verschijnen. Onze producten zorgen ervoor dat patiënten even kunnen ontsnappen uit het ziekenhuis.

Educatie met impact

Mixed Reality is bij uitstek geschikt om informatie interactief aan te bieden. Onderzoek laat zien dat informatie daardoor beter beklijft. Educatie voor zorgverleners en patiënten krijgt zo meer impact.

Bekijk ook…

Zorgverlener

Mixed Reality gaming zorgt voor hogere therapietrouw en maakt monitoring tijdens zelfstandig oefenen mogelijk.

Patiënt

Ontsnap even uit het ziekenhuis en kom in beweging met uitdagende en motiverende games. Een actieve patiënt kan eerder naar huis.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij een zorginstelling en wil je meer weten over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Partners