Dag van een stagiair

Mijn naam is Yerio en ik ben momenteel stagiair bij HoloMoves, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van augmented reality applicaties. Als ‘creative developer’ student bij Deltion, ben ik hier terecht gekomen om meer te leren over het werken binnen een bedrijf en hoe ik mijn vaardigheden kan toepassen in de praktijk.

Een dag uit mijn stageleven

Ik begin mijn dag meestal rond half tien en elke week werk ik aan iets anders wat het werken bij HoloMoves zo divers maakt. Ik werk aan prototypes, help bij huidige projecten waar nodig en op dit moment help ik een andere stagiair, Julia, met haar onderzoeksproject. Het is fantastisch om zoveel verschillende mogelijkheden te hebben om te leren van het bedrijf en de andere developers.

Wat ik leer

Ik leer vooral meer over werken binnen een bedrijf en hoe belangrijk communicatie is naar Developers en Sales. Ook leer ik nieuwe manieren van coderen en het structureren van projecten. Onlangs heb ik een doorbraak bereikt in multiplatform ontwikkeling voor HoloMoves. Voorheen was het niet mogelijk om de applicaties op de Hololens en de Quest Headset te spelen, maar ik heb uitgevonden hoe het wel kan! Met deze doorbraak heb ik ook andere mensen kunnen helpen die voor hetzelfde probleem een oplossing zochten.

Wat ik vind

Ik vind het bij HoloMoves ontzettend gezellig en leuk om te werken. Het is een innovatief bedrijf met altijd leuke projecten om aan te werken. Ik kan niet wachten om te zien wat de rest van mijn stage me nog zal brengen.

Partners