Over HoloMoves

Een bevlogen en veelzijdig team met hart voor vernieuwing in de zorg.

Onze missie

Wij willen bijdragen aan een sneller herstel van patiënten door hen te informeren en in beweging te brengen met behulp van onze innovatieve Mixed Reality software.

Onze kernwaarden

Healthy behaviour

Met healthy behavior bedoelen we ‘gezond houden wat gezond is’. Door voldoende beweging te stimuleren, willen we bijdragen aan een beter en sneller herstel van patiënten.

Empowerment

De kracht van Mixed Reality in combinatie met interactieve games en voorlichting ondersteunt patiënten bij het maken van gezonde keuzes en het vertonen van gezond beweeggedrag.

Playful design

Een playful design staat centraal in al onze producten. Met een goede dosis fun blijft de motivatie hoog en wordt de mate therapietrouw bevorderd.

Founders HoloMoves

Joep - CEO en MT-lid

Joep - CEO en MT-lid

innoveert

Joep Janssen heeft jarenlang ervaring als fysiotherapeut en zorginnovator. In al zijn projecten staat motivatie voor bewegen centraal. Door middel van gamedesign en (sensor) technologie zoekt hij altijd de balans tussen en hoge fun factor en het slim inzetten van de nieuwste technologieën.

Winnie - CFO en MT-lid

Winnie - CFO en MT-lid

organiseert

Winnie Meijer heeft haar sporen verdiend in het bedrijfsleven en dan vooral bij innovatie en techniek gedreven bedrijven. Zij voelt zich als een vis in het water als zij in deze hectische en dynamische omgevingen kan organiseren en structureren.

Karin - CRO en MT-lid

Karin - CRO en MT-lid

analyseert

Karin Valkenet is ziekenhuisfysiotherapeut en gezondheidswetenschapper. Na 10 jaar patiëntenzorg en onderzoek te combineren, heeft zij een paar jaar geleden de stap gemaakt om zich fulltime te richten op onderzoek. Haar speerpunt is het stimuleren van bewegen tijdens ziekenhuisopname.

Tom - Adviseur op afstand

Tom - Adviseur op afstand

adviseert

Tom Mensink is informatica ingenieur en scrum master. Na jarenlang in de robotica gewerkt te hebben, is hij sinds de lancering van de HoloLens fulltime werkzaam als AR/MR-ontwikkelaar en behoort hij tot de internationale top.

Wetenschappelijke onderbouwing

Beweging is belangrijk voor iedereen

De gangen zijn saai en er is weinig te beleven op de afdeling. Daarnaast zijn patiënten in het ziekenhuis vaak het vertrouwen in hun lichaam kwijt of weten zij niet altijd dat bewegen bijdraagt aan een sneller herstel. Hierdoor wordt op dit moment, overdag, 60% van de tijd in bed doorgebracht. Spiermassa verdwijnt als sneeuw voor de zon en patiënten hebben een grotere kans op complicaties…

Partners