Over HoloMoves

Een bevlogen en veelzijdig team met hart voor vernieuwing in de zorg.

Onze missie

Wij dragen bij aan een sneller herstel van patiënten door hen te informeren en intensieve therapie op maat te bieden met behulp van onze innovatieve Mixed Reality software.

Team HoloMoves

Onze kernwaarden

Healthy behavior

Met healthy behavior bedoelen we ‘gezond houden wat gezond is’. Door voldoende beweging te stimuleren, willen we bijdragen aan een beter en sneller herstel van patiënten.

Patiënt empowerment

De kracht van Mixed Reality in combinatie met interactieve games en voorlichting ondersteunt patiënten bij het maken van gezonde keuzes en het vertonen van gezond beweeggedrag.

Playful design

Een playful design staat centraal in al onze producten. Met een goede dosis fun blijft de motivatie hoog en wordt de mate therapietrouw bevorderd.

Wetenschappelijke onderbouwing

Beweging is belangrijk voor iedereen

De gangen zijn saai en er is weinig te beleven op de afdeling. Daarnaast zijn patiënten in het ziekenhuis vaak het vertrouwen in hun lichaam kwijt of weten zij niet altijd dat bewegen bijdraagt aan een sneller herstel. Hierdoor wordt op dit moment, overdag, 60% van de tijd in bed doorgebracht. Spiermassa verdwijnt als sneeuw voor de zon en patiënten hebben een grotere kans op complicaties…

Partners