Onze producten

Interactieve mixed reality software – bewegen en leren met hologrammen

Beweeggames

Met Mixed Reality beweeggames kan het bewegen geïntensiveerd worden en wordt bewegen aantrekkelijk op elk niveau!

Informatiemodules

Door onze interactieve informatie-modules krijgt de patiënt meer inzicht in de diagnose en het revalidatieproces.

Scenariotraining 

Met deze innovatieve trainingsvorm kunnen zorgprofessionals trainen binnen hun eigen zorgcontext middels levensechte virtuele patiëntscenario’s.

Maatwerkprojecten

Op aanvraag leveren wij maatwerk in co-creatie met zorgprofessionals en eindgebruikers.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw zorginstelling?

We komen graag in contact om te kijken wat er mogelijk is. Zie onderstaande voorbeelden van onze producten ter inspiratie.

Voorbeelden van onze producten

Beweeggames

Beweeggames kunnen therapiemomenten verrijken of ingezet worden tijdens zelfstandige oefenmomenten. Door het toevoegen van hologrammen in de oefensituatie, wordt de patiënt gestimuleerd om op een uitdagende manier in beweging te komen.

Doordat patiënten goed in contact blijft met de werkelijke omgeving en hun therapeut, zijn zij in staat optimaal en veilig te oefenen. Multisensorische feedback en gamification hebben een motiverende werking op het beweeggedrag van de patiënt.  Ook te combineren met gewichtsondersteuning zoals te zien op de foto.

klik hier voor ZeroG video 1 en klik hier voor meer beweeginspiratie

 

Informatiemodules

Patiënten onthouden slechts 20% van de informatie die hen wordt aangeboden. Door kennis op een interactieve en speelse manier in 3D aan te bieden, beklijft kennis beter.

In samenwerking met De Hoogstraat Revalidatie, heeft HoloMoves een interactieve informatiemodule ontwikkeld voor mensen met een dwarslaesie. Hierbij krijgt de patiënt meer inzicht in de diagnose en het revalidatieproces. Dit draagt bij aan de eigen regie en zelfstandigheid van de patiënt.

Klik hier voor video

Scenariotraining

Naast producten voor patiënten, bieden we ook trainingen aan voor zorgmedewerkers. Zo hebben we in co-creatie met het UMC Utrecht een MR training ontwikkeld, waarin scenario’s over bewegingsgerichte zorg geoefend kunnen worden, met virtuele patiënten in de échte context. Op het moment dat het de verpleegkundige uitkomt en zo vaak als men wilt.

Gamification van de scenariotraining zorgt voor meer motivatie en een positieve houding ten opzichte van leren. Door interactie met de omgeving is er actieve participatie waardoor de aandacht makkelijker behouden blijft bij de leerstof.

Klik hier voor video

Maatwerkprojecten

Zo hebben we maatwerk geleverd in een samenwerkingsproject in opdracht van het bedrijf TrueSim.

Voor hen hebben we een Mixed Reality scenariotraining ontwikkeld. In deze training wordt de ABCDE methode geoefend aan de hand van realistische acute situaties. Op deze manier zorgt TrueSim voor een optimale leerervaring, die training en realiteit met elkaar verbindt.

Klik hier voor video

 

Partners